Mesi kävi tänään rokotuksilla ja asteli kuningattaren elkein eläinlääkäriin sisälle, vilkaisi ympärilleen ja istui nokka pystyssä odottamaan. Rokotusten jälkeen suursnautseri (aikuinen) käveli meidän ohi ja haukkui Mesille. Mitä tekee meidän pieni typsykkä, nousee istumasta seisomaan ja kääntyi kohti koiraa korvat pystyssä ilmeellä puhuit sä mulle?

Mesi on selkeästi tarkkailija, istuu nokka hieman pystyssä ja seurailee tilanteita. Rokotuspäivän kunniaksi kävimme aamulla irrottelemassa vähän lähimetsässä, Okta teki riemuloikkia sinne tänne, mutta Mesi pysyi koko ajan mun vierellä söpöstelemässä. Selkästi imi itseensä ympäristöä.

Pihalla Mesi ryntää Oktan perässä portille, siinä missä Okta ilmoittaa haukulla vieraat Mesi ryntää mukana mutta seisoo jalat levällään ja katsoo taas hiljaa tulijoita. Tarkkailija siis valtavalla egolla.

Siksi kai Mesi onkin meidän sydämet vallannut, kun tytöllä on luonnetta mutta sen lisäksi valtavasti varmuutta. Ei pelkää mitään mutta ei ryntää suuna päänäkään mihinkään.

Mesi eilen ajoi toisen jälkensä kun veimme siskolikat metsään. Mesi ja siskot lähtivät kaikki hyvin jäljelle ja jäljestivät loppuun asti. Ajattelin siis tänään ottaa kepit pussista ja katsoa mitä Mesi kepeistä tuumaa näin kotipihalla. Nakkelin Oktalle keppejä nurmikolle. Okta haki mulle kepin, sitten toisen ja kun palkkasin toisesta kepistä niin yhtäkkiä tilannetta seurannut Mesi lähtee nurmikolle nokka maassa ja tuo mulle sen kolmannen kepin ! Ällistykseltä tajusin sentään kehuas koiraa :D Keppien nosto ei tuntunut olevan mikään ongelma Mesille. Leikittiin kepeillä ja jos pudotin kepin maahan niin heti Mesi sen haistoi ja poimi mulle. Ei muuta kuin keppileikkejä ja uutta jälkitreeniäkin vaan.