Eilen satoi ensilumi ja sitä tuli. Olimme jälleen pentukurssilla, jossa opetettiin koiria peruuttamaan, odottamaan rauhallisesti kun ne kytketään kiinni esim. tolppaan. Otettiin luoksetuloa ja ohituksia sekä agilityn esteistä keinua niin että pentu nostettiin keinulle ja sitä keinutettiin vaan siinä. Hienosti meni ja kivaa oli =)

Tänään lähdin Mesin kanssa aamsuta ajamaan kohti Kajaania, mukavasti ehdimme tien päälle ennen aura-autoa, ei ollut mikään unelmakeli ajaa. Kajaanissa odotimme kehää ja lopulta pääsimme sinne pyörähtämään. Kokemuas oli positiivinen, perhosia ei juuri mahaan eksynyt, kehässä ei edes musitanut jännittää. Mesi oli 6 hoffin narttupennusta 4, vaikka veikkasin että meidän luikero on taatusti hännänhuippu. Arvostelu yllätti mut positiivisesti joten jaan sen ilmomielin teidän kanssa.

1.11.2008 tuomari:  Tuula Pratt
"Vielä melko terävä pää mutta oikein viehättävä ilme. Hyvä kaula. Tasapuol. (?) kulmaukset, vahvat(?) raajat. Runko vielä kovin litteä. Hyvät yhdensuuntaiset liikkeet. Etuaskel voisi olla pidempi. Hyvä turkki. "

Hyvin Mesi antoi tuomarin kokeilla ja katsoa hampaat, ei edes yrittänyt pakittaa. Kehässä Mesi välillä pisti nukkumaan :D Kannatti ajaa Kajaaniin. Rinsessa vetelee sikeitä rankan päivän jälkeen, taitaa emäntäkin oikaista hetkeksi, sitten Pata mc:n synttäreille.